Mutarea în București poate fi visul multor tinere, gândindu-se la oportunitățile pe care le au în capitala României. Lucru perfect adevărat. De cele mai multe ori tinerele ajung să se mute imediat după liceu, dorind să termine o facultate. Din păcate nu multe își permit o viață bună, din punct de vedere material, într-un oraș atât de scump. Pentru mulți studenți gândul de a se angaja apare chiar din primul an.

Însă, după ce te-ai decis să faci pasul către București și să te și angajezi în timp ce studiezi îți dai seama că trebuie să găsești o variantă de job la care să mergi în ture sau part-time pentru a putea ajunge și la facultate. Dar poate cel mai greu o să-ți fie să găsești un loc de muncă din care să câștigi bine, ținând cont de faptulcă nu ai experiență în niciun domeniu.

Ai un aspect fizic plăcut și vorbești măcar puțin limba engleza? Atunci poți câștiga sume considerabile de bani care se pot chiar mări de la lună la lună. Poți deveni model într-un studio de videochat în București și să nu-ți câștigi existența ușor în timp ce îți continui studiile. Poți intra pe Kendrastudio.ro pentru a afla mai multe informații despre condițiile și criteriile impuse la un astfel de job, dar și ce beneficii îți oferă.

Cum poți avea succes în video-chat?

  1. Ai nevoie de o aparatură, streaming Full-HD și conexiune excelentă la internet. Ce înseamnă asta? Că cel mai bine este să practici această meserie dintr-un studio profesionist pentru a avea la îndemână tot ce ai nevoie și la cele mai înalte standarde. Chiar dacă te încântă ideea de a primi banii pe 100% din munca ta, de cele mai multe ori cei 50-60% oferiți de studiouri poate însemna mai mult decât ai face pe cont propriu.
  2. Să cunoști limba engleză este un avantaj enorm care se vede foarte mult în încasări. Bineînțeles că și alte limbi străine te pot ajuta. Dacă ești o persoană potrivită pentru a face videochat, de cele mai multe ori firmele trec peste acest mic impediment și o să existe mereu cineva care să te ajute. Însă, după ce o să înveți să-ți testezi singură o să vezi că baniii pe care o să-i iei o să fie mai mulți.
  3. Programul de lucru ar trebui să fie unul oarecum fix. Fidelizarea clienților este un punct important în această meserie. Dacă nu o să coincidă în mare parte programul tău cu cel al oamenilor care își doresc să comunice cu tine, atunci o să-i pierzi treptat. În același timp, cu cât îți petreci mai multe ore la muncă, cu atât veniturile tale lunare o să crească.
  4. Perseverența este cheie succesului în orice cariră, iar această meserie nu face excepție de la regulă. Cu alte cuvinte, nu renunța din primele zile. Succesul și banii vin prin implicare și prin dorința de a evolua.

În concluzie, dacă plănuiește să te muți în București pentru a merge la facultate și trebuie să-ți găsești un job din care să te întreții fără probleme, atunci poți opta pentru meseria de model de videochat. Veniturile sunt unele generoase, iar turele o să-ți permită sigur și să-ți termini studiile visate.

Sursa foto: pexels.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *