În data de 27.02.2024, Stay Fit Gym, unul dintre cele mai mari lanțuri de centre de fitness și aerobic din România, serbează un an de când a deschis centrul din Buzău. Săptămâna trecută a fost organizată o mega petrecere aniversară, cu o mulțime de surprize și invitați, printre care s-au numărat și doi influenceri celebri din industria fitnessului.

Andrei Bordeianu și Tony Stark, căci despre ei este vorba, au fost așteptați de o mulțime de tineri pasionați de sport, mari urmăritori ai activității celor doi. Aceștia nu doar că au promovat mișcarea, dar au și stimulat toți curajoșii, provocându-i la diferite „challenge-uri” și oferindu-le premii în bani și cereale proteice Mr Iron.

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de un DJ, participanții au savurat o mulțime de cocktailuri delicioase, au primit produse gratuit, iar doritorii au putut participa la clasele de fitness și aerobic, alături de antrenorii profesioniști ai sălii.

Mai multe informații puteți afla pe www.stayfit.ro și pe rețelele de socializare: Facebook Stay Fit Gym și Instagram stayfitgym_ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *