Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, a efectuat o serie de controale în jud. Buzău pe drumurile din județul Buzău, cu sprijinul rezprezentanților Biroului de Transport al CJ Buzău.

De exemplu, pe DN 10(drumul ce face legătura între Buzău și Brașov), mai multe camioane pline cu lemn au fost trase pe dreapta, cântărite și sancționate, deoarece depășeau limita admisă de lege.

Zona localităților Nehoiu și Siriu, este des frecventată de camioane supraîncărcate sau camioane fără autorizație de transport.

Petre Adrian Robert, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău:

Scopul acestor acțiuni este acela de a verifica respectarea maselor maxime admise la transport pe drumurile publice aflate în administrarea Consiliului Județean. Verificarea s-a efectuat cu ajutorul unui sistem electronic de cântărire din dotarea Consiliului Județean Buzău.

Este important ca transportatorii să respecte normele legale în domeniu (Ordonanța 43/1997) pentru a evita deteriorarea drumurilor județene.

Acțiunile vor continua în zonele unde se înregistrează transport greu cu material lemnos și agregate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “PETRE LE-A PUS GÂND RĂU HOȚILOR DE LEMN DIN JUD. BUZĂU”
  1. […] Adrian Petre, vicepreședintele CJ și președintele AJF Buzău, își petrece Sărbătorile de iarnă în Qatar, alături de noua iubită. Proaspăt divorțat, acesta a ales destinația turistică după ce a aflat că mai multe stadioane se vor demola. Cu gândul doar la fotbal și nu la iubire, Petre a decis să aducă scaunele de pe stadioanele din Qatar, la membrii afiliați de la ligile inferioare județene. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *