Declarații halucinante ale președintelui de Consiliu Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, prezent la „Buzău Fest & Zilele Chișinăului la Buzău”.

CJ Buzău a organizat zilele trecute un festival numit „Buzău Fest & Zilele Chișinăului la Buzău”, acolo unde mii de buzoieni și basarabeni au participat.

Simțindu-se stingher datorită prezenței jurnaliștilor la festival, Petre Emanoil Neagu a rupt tăcerea și a declarat următoarele:

„Acum nu se mai fură cum se fura odată! Dacă vrei să dormi liniștit pe perna ta, acum nu mai furi!”, a declarat președintele CJ Buzău, în EXCLUSIVITATE pentru Puterea.ro.

Întrebat despre ultima alocare în valoare de 250.000 de euro pentru Chișinău, Petre Emanoil Neagu a răspuns: „Măi băiatule, acolo facem cimitir al eroilor români, ca să știi și tu!”.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Petre Emanoil Neagu: Acum nu se mai fură cum se fura odată!”
  1. Dl. Neagu are dreptate !! Modul în care se fură acum nu seamănă cu cel de altă dată. E drept că n-a precizat când „altădată”dar a spus corect și dacă mă uit mai bine puțin mai jos se dă și un exemplu. Vorba proverbului, „ce-i lipsește chelului, tichie de mărgăritar!”Spun asta în amintirea lui Ionică Teșcan fost soldst fruntaș pe granița României Mari, la Nistru, alungat în 1940 de acolo, împreună cu companionii lui.. Locuitorii Chișinăului îi scuipau și întindeau covoare roșii Armatei sovietice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *