RAPID SUPER SERVICE

Buzoieni sau simpli turiști din Iași, Bacău, Suceava și din celelalte județe ale țării, au trecut pragul târgului Drăgaica Buzău.

În număr de peste 200.000 de persoane (cu 25% față de anul precedent) au trecut de turnicheții de la intrarea Târgului Drăgaica în perioada 9-26 iunie.

Târgul Drăgaica s-a dovedit un real succes în acest an, după ce foarte mulți buzoieni s-au distrat, cu mic, cu mare, fie în serile organizate pentru tineri, fie în serile organizate special pentru cei de vârsta a treia.

,,Vă mulțumim! Pentru energie, pentru că ați dus mai departe tradiția celui mai vechi târg din România, pentru că ați dansat și v-ați bucurat, pentru că s-a dus vestea și au venit oameni din multe alte localități, pentru că ați susținut comercianții locali”, a scris Oana Matache pe pagina sa de facebook.

În ultima seară a Drăgăici, organizatorii târgului au decis să surprindă publicul cu un foc de artificii timp de aproximativ 15 minute.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunțat că deja au început pregătirile pentru Drăgaica 2023, iar buzoienilor li se va pregăti o altă surpriză cu ocazia Toamnei Buzoiene.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *