Buzoieni sau simpli turiști din Iași, Bacău, Suceava și din celelalte județe ale țării, au trecut pragul târgului Drăgaica Buzău.

În număr de peste 200.000 de persoane (cu 25% față de anul precedent) au trecut de turnicheții de la intrarea Târgului Drăgaica în perioada 9-26 iunie.

Târgul Drăgaica s-a dovedit un real succes în acest an, după ce foarte mulți buzoieni s-au distrat, cu mic, cu mare, fie în serile organizate pentru tineri, fie în serile organizate special pentru cei de vârsta a treia.

,,Vă mulțumim! Pentru energie, pentru că ați dus mai departe tradiția celui mai vechi târg din România, pentru că ați dansat și v-ați bucurat, pentru că s-a dus vestea și au venit oameni din multe alte localități, pentru că ați susținut comercianții locali”, a scris Oana Matache pe pagina sa de facebook.

În ultima seară a Drăgăici, organizatorii târgului au decis să surprindă publicul cu un foc de artificii timp de aproximativ 15 minute.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunțat că deja au început pregătirile pentru Drăgaica 2023, iar buzoienilor li se va pregăti o altă surpriză cu ocazia Toamnei Buzoiene.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *