Persoanele vârstnice pot cere să li se facă cumpărăturile! Iată unde trebuie să sunaţi

Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparținători.

Echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale Persoane cu Dizabilități,  Protecția Copilului și Adopții  sunt disponibile NONSTOP la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

“Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități,  Protecția Copilului și Adopții   vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră și vă vor oferi asistență. Punem la dispoziția persoanelor vulnerabile numărul de telefon NONSTOP – 0722.70.70.22 Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile.Vă recomand din suflet, stați acasă!”, a declarat Mihai Căldăraru. pentru Antena24.ro.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *