În ciuda pericolului iminent de prăbușire al Obeliscului din Parcul Crâng, comunitatea buzoiană se distrează cu entuziasm la Târgul de Crăciun. Cu doar o lună în urmă, pe 27 octombrie, publicația noastră a adus în atenție situația alarmantă a obeliscului care amenința să se prăbușească, însă autoritățile locale au ales să schimbe mesajele de atențioanre cu ghirlande de lumini.

Obeliscul, înconjurat cu bandă și avertizări de „PERICOL DE PRĂBUȘIRE”, era legat cu un cablu într-o încercare de a preveni un accident. Cu toate acestea, în prezent, într-un gest plin de spirit Crăciunesc, obeliscul a fost împodobit cu luminițe, chiar dacă reabilitarea sa nu a fost efectuată.

Reporterii noștri au solicitat puncte de vedere din partea autorităților locale, iar primarul Constantin Toma și viceprimarul Ionuț Sorin Apostu au fost contactați. Din păcate, aceștia au refuzat să ofere un răspuns în legătură cu stadiul lucrărilor de reabilitare a obeliscului.

Cu toate acestea, prezența neîntreținută a obeliscului reprezintă o amenințare directă pentru Târgul de Crăciun, care se va desfășura în Parcul Crâng. Organizatorii și buzoienii sunt îngrijorați cu privire la siguranța evenimentului și solicită autorităților să acționeze în consecință.

Echipa noastră va continua să urmărească situația și va reveni cu informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile.

EMAG

By Moreno Antonio

,,Imposibilul va fi mereu posibil, îți trebuie doar ambiție!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *