Zona închisă pe o rază de 2,5 km de Hanul lui Țintă după ce în această dimineață o cisternă cu o încărcătură periculoasă s-a răsturnat.

Trafic blocat la ieșire din municipiul Buzău, la intersecția DN1B cu DN2E85, cisternă răsturnată, încărcătură cu produs lichid foarte volatil și posibil inflamabil, nu sunt victime. La fața locului acționează și echipaje ISU pentru prevenirea incendiului.

S-a întâmplat la 05.00 dimineața. Cisterna s-a răsturnat în giratoriul de la Hanul lui Țintă. Transporta 24 de tone de substanță volatilă și inflamabilă.

Data: 22 Septembrie 2020

Ora: 06:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la intersecția dintre DN2 cu DN1B, la kilometrul 104+700 de metri, în zona municipiului Buzău, județul Buzău, o cisternă încărcată cu 24 de tone de substanță volatilă a pătruns în sensul giratoriu și s-a răsturnat. Nu au rezultat persoane rănite, însă sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie. Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Traficul la intersecția DN1B cu DN2E85 rămâne în continuare blocat.

Circulația se desfășoară dirijat, fiind deviată pe 3 rute ocolitoare.

RUTE OCOLITOARE:

Merei: DJ 203 G-DJ 205 Drumul Vinului- Zoresti

Spataru: Sos.Spatarului – Mun.Buzău

Stâlpu-Costești

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *