În această dimineață, polițiștii au efectuat 30 de percheziții domiciliare, în 5 județe, la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic.

Acțiunea, organizată de polițiștii din Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, are loc cu sprijinul Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, Serviciului de Poliție Delta Dunării, I.P.J. Tulcea, I.P.J. Constanța, I.P.J Bihor și I.P.J Suceava.

20 dintre percheziții sunt efectuate în Mureș, 6 în județul Tulcea, 2 în județul Constanța, una în județul Suceava și una în județul Bihor.

Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalități în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept și sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea și valorificare.

Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Acțiunile au loc în județele Mureș, Tulcea, Constanța și Bihor, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul gărzilor forestiere Brașov, Focșani, Suceava, Oradea și București.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale și jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi județene și grupărilor de jandarmi mobile din județele unde au loc activitățile.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *