În ziua de 01 octombrie a.c., poliţişti de investigaţii criminale de la Poliția municipiului Buzău şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău au efectuat șase percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Din verificările efectuate a rezultat că în perioada mai-septembrie 2020 doi tineri, în vârstă de 29 și 30 de ani, din municipiul Buzău, respectiv Stâlpu ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către trei tinere cu vârste de 22 și 23 de ani, în diferite imobile închiriate în județele Brașov, Craiova, Cluj și Timișoara. De pe urma practicării prostituției celor trei tinere din Buzău și Stâlpu, bărbații ar fi obţinut sume de bani și foloase necuvenite.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare și sume de bani (4000 lei și 1000 euro).

Au fost puse în aplicare opt mandate de aducere și, în urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bănuiți s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *