La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu criminaliști şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău, au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Percheziția a fost efectuată la imobilul din municipiul Buzău al bărbatului de 42 de ani.

Au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, pentru persoane cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, din județele Buzău, Brăila și Argeș, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate mai multe medii de stocare, înscrisuri, 4.900 de lei, 2 pistoale tip airsoft și o sabie.

Din verificările efectuate, a reieșit că, în perioada 2014-2022, bănuitul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către 5 tinere, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, pe teritoriul mai multor state (Elveția, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania).

În urma activităților ilicite, bărbatul ar fi obținut foloase materiale de peste 500.000 de euro.

Faţă de bănuit, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată, iar la data de 14 decembrie a.c.,  judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *