Filmarea cititoarei a scos la iveală comportamentul iresponsabil al unora dintre reprezentanții firmelor de transport, care pur și simplu nu pricep pericolul de la viaduct.

Potrivit reporterbuzoian.ro, situat pe DN 10, în zona Siriu, viaductul Giurca este lung de aproximativ 280 metri și are o înălțime a pilonilor de 46 de metri. O prăpastie se cască sub carosabilul a cărui structură de rezistență a fost grav afectată, după ce drumarii au constatat că există o cedare a suprastructurii poziționate pe axul viaductului de aproximativ 0,5-0,6 metri pătrați.

Pentru că polițiștii nu își pot muta sediul pe viaduct, șoferii nu se conformează indicatoarelor rutiere și circulă pe aici nestingheriți cu camioane de zeci de tone. Imaginile surprinse la fața locului îți dau fiori și te fac să te gândești de două ori înainte de a pleca la Brașov pe Siriu, chiar dacă te afli la volanul unei mașini mici. – potrivit reporterbuzoian.ro .

Restricție ,DN 10  (Buzău  – Intorsura Buzăului (CV), SIRIU (BZ)-GURA SIRIULUI (BZ), Pozitii kilometrice 82+632

Cauza Ruptura în placa de suprabetonare la viaductul Giurca .

Măsuri de remediere
Circulație alternantă dirijată prin indicatoare cu restricție de 7,5 tone. Lațimea maximă a parții carosabile pe care se poate circula este de 2,50 metri.
Stadiu: în curs de semnare contract proiectare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *