Peluza Crâng agresată și evacuată cu forța!

După disputarea partidei, SCM Gloria Buzău – CS Rapid CFR București, cu scorul de 27 – 24 (15 – 13), suporterii buzoieni au fost evacuați cu forța din Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”, pentru a se evita o încăierere cu suporterii rapidiști.

,,Au existat câteva îmbrânceli, ne-au forțat să ieșim afară!”

,,După ce fetele au bătut palma cu noi și restul sălii, noi le așteptam după să cântăm cu ele 2-3 minute ca de obicei, însă firma de pază a primit ordin să ne evacueze pentru a nu isca un conflict cu suporterii rapidiști. Am încercat să îi convingem, dar au folosit forța, ne-au împins pe scări să ieșim. Ne-am simțit umiliți pe față, la noi acasă nu avem voie sa ne bucurăm cu echipa ca de obicei, iar rapidiștii au voie. Bine ca nu au fost incidente între noi și cei de la rapid, chiar dacă ei încercau să ne instige, am reușit să ne mențin calmul tot meciul și să nu le răspundem.”- ne-a transimis un suporter buzoian.

Suporterii rapidiști au fost însoțiți de jandarmii buzoieni până în zona Bazarului, apoi au plecat cu autovehiculele personale.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *