Paul al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română. Acesta a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare și nu a fost găsit. Surse din anchetă arată că acesta ar fi plecat în Portugalia.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE a fost dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit la reședința lui, din centrul Capitalei. El a fost condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale a fermei Băneasa și a Pădurii Snagov.

Sursa – Digi 24

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *