Elon Musk s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatele primite au fost contradictorii. Directorul executiv al Tesla a făcut patru teste Covid în aceeași zi, două dintre ele fiind pozitive, respectiv două negative. 

Potrivit Reuters, citată de Agerpres, Elon Musk și-a manifestat nedumerirea cu privire la acest aspect și spune că a avut simptomele „unei răceli obișnuite”.

Se întâmplă ceva extrem de dubios. Am fost testat pentru COVID de patru ori astăzi. Două teste au ieşit negative, două au fost pozitive. Acelaşi dispozitiv, acelaşi test, aceeaşi asistentă medicală. Teste rapide atigen de la BD”, a scris Musk pe Twitter, posibil cu referire la testele rapide de antigen de la compania Becton, Dickinson and Co.

CEO-ul Tesla a precizat că a făcut de asemenea teste de reacţie de polimerizare în lanţ (PCR) de la laboratoare diferite, iar rezultatele le va primi în aproximativ 24 de ore.

Compania Becton Dickinson a anunţat în septembrie că investighează rapoarte din centre de îngrijire pentru persoane vârstnice din Statele Unite conform cărora echipamentul de testare rapidă pentru coronavirus producea rezultate fals-pozitive.

Până joi seară Becton Dickinson nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta subiectul.

Sursa Digi 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *