Zi încărcată pentru jandarmii montani buzoieni!

Ieri, la ora 17.45, prin SNUAU 112, o persoană a sesizat faptul că, alături de alte trei persoane și un minor de 10 luni, a plecat în drumeție din localitatea Nucu spre localitatea Aluniș și au ajuns într-un punct unde nu reușesc să se mai orienteze pentru a se întoarce.

Imediat, a fost direcționată către zona indicată o patrulă de jandarmi din cadrul Postului Montan Nehoiu, iar în jurul orelor 20.00, persoanele au fost găsite, fiind conduse către locul unde aveau parcat mijlocul de transport.

Imediat după recuperarea persoanelor rătăcite, patrula montană s-a deplasat spre Penteleu, unde, tot prin apel 112 a fost semnalată prezența unui pui de urs în apropierea unui pensiuni. Având în vedere probabilitatea ridicată ca ursoaica să fie în apropiere, jandarmii montani au desfășurat activități de prevenire, informând operatorii economici și turiștii să evite zona, care a fost monitorizată până când animalul s- a retras în pădure.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *