Valea Salciei, Buzău – În urma alegerilor desfășurate pe 9 iunie 2024, Mircea Sandu, patronul Carmangeriei Rox Ana din Piața Centrală, a fost ales primar al comunei Valea Salciei. Reprezentând Partidul Național Liberal (PNL), Sandu a obținut un procentaj de 54,43%, conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Mircea Sandu, un nume cunoscut în rândul antreprenorilor buzoieni, și-a dedicat ultimii ani activităților de dezvoltare locală în Valea Salciei. Aici, Sandu și-a construit o pensiune și a înființat un market și o benzinărie, devenind astfel un pilon important al comunității. „Mi-a plăcut să ajut, să mă implic. De fiecare dată când mi s-a cerut ajutorul, am sprijinit inițiativele locale, iar oamenii m-au îndemnat să candidez. Este și o victorie a lor, a locuitorilor din Valea Salciei, care au vrut să îi reprezint, iar pe această cale țin să le mulțumesc.”, a declarat noul primar.

În competiția electorală, Sandu a înfruntat un singur contracandidat, pe Gavrilă Dorin de la Partidul Social Democrat (PSD), care a obținut 45,56% din voturi. Din totalul de 395 de voturi exprimate, Sandu a primit 215, în timp ce Dorin a primit 180.

Mircea Sandu a început să-și construiască afacerea în 1994, când a deschis carmangeria Rox Ana în Piața Centrală din Buzău, transformând-o ulterior într-un punct de referință pentru produsele din carne de calitate. În ultimii ani, Sandu a lăsat gestionarea afacerii în mâinile copiilor săi, retrăgându-se în comuna natală Valea Salciei.

Familia Sandu continuă să administreze un market și o stație PECO în Valea Salciei, contribuind semnificativ la dezvoltarea locală. Produsele carmangeriei Rox Ana sunt fabricate în Valea Caprei, comuna Tisău, și distribuite în magazinul din piață, aducând bunătățile din carne la dispoziția buzoienilor.

Noua sa poziție de primar reflectă încrederea comunității în capacitatea sa de a conduce și de a aduce schimbări pozitive în Valea Salciei.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *