Cândva, parcul din Păunești avea câteva băncuțe. Odată cu timpul, nefiind întreținute, s-au deteriorat și au fost eliminate de primărie fără să fie înlocuite.

Astăzi, directorul Căminului Cultural din localitate, Marian Chiriac, printr-o postare pe pagina personală de FB, cerea sătenilor, printr-un limbaj cam nedemn de un ocupant al unui post de director, să meargă în parc și să il curețe, să taie iarba, să il îngrijească dacă vor să aibă un spațiu de joacă decent pentru copiii lor. Deși director al Căminului Cultural, nu a făcut și dumnealui același lucru cu spațiul care se găsește de jur împrejurul Caminului(care este neîngrijit și niciodată cu iarba tăiată la timp), chiar dacă este plătit din bani publici pentru funcția pe care o deține și are această obligație.

Mai mult, acesta cere cetățenilor să facă ceea ce nu face Primăria, deși este obligată să întrețină tot ceea ce este spatiu public, apartenent comunei. Practic acesta este rolul autorităților locale, nu? Să gestioneze și să întrețină comuna. Se pare că la Păunești cei care ar trebui să fie un exemplu pozitiv pentru cetățeni, sunt tocmai cei care nu respectă nici reguli, nici legi, nici faptul că lunar primesc, din bani publici, retribuții pentru care nu fac nimic.

Comuna Păunești este din județul Vrancea, însă locuitorii au decis să apeleze la noi după ce presa locală din județ a fost cumpărată de baronii locali.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *