Parcometrele, un nou motiv de a sta la coadă

Noile parcometre digitale din centrul orașului, au devenit funcționale de la începutul acestei luni. Prin introducerea acestor aparate, s-a dorit simplificarea sistemului de parcare, cu tarife care pornesc de la 2 lei pentru o jumătate de oră, ajungându-se chiar și la zeci de lei pentru câteva ore. 

Parcări digitalizate și la Buzău!

Publicată de Constantin Toma pe Marţi, 30 iunie 2020

Primarul susține că parcometrele nu vin să golească buzunarul cetățeanului, ci să răspundă unei nevoi concrete într-un oraș din ce în ce mai aglomerat.

Această „modernizare”, se pare că a îngreunat situația, care nu este deloc roz, datorită traficului intens din zona centrală, iar acum se stă la coadă pentru achitarea locurilor de parcare.

„Păi cum faci tu inteligență pusă în slujba cetățeanului de hotărăști să fie un singur aparat într-o parcare cu multe locuri ? Mă uit pe panou … alternativa , SMS cu tarif de 0,5 euro în afară de cât ar trebui să plătesc efectiv parcarea. Resemnat, stau la coadă vreun sfert de oră ca să plătesc o oră de parcare … Colac peste pupăză , tipul angajat să deservească eventualii cetățeni care nu știu să utilizeze parcometrul îmi spune să păstrez o perioadă factura emisă de aparat ca să nu am surprize neplăcute… Ne-am modernizat!”, a postat un buzoian, pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *