Peste 1.500 de locuitori din Slatina au petrecut de 1 Mai din nou la Padurea Căcâna, în zona stației de epurare a orașului. Berile si micii au fost achitate de pesediști, servirea făcându-se pe baza de invitație.

„Ca de fiecare data suntem prezenti in mijlocul membrilor de organizatie. Astazi ne intalnim la Slatina cu o mie si ceva de membri. E o traditie pe care o pastram de peste 10 ani de zile si suntem impreuna cu ei, astfel sarbatorim 1 Mai muncitoresc”, a declarat presedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Primarul municipiului Slatina, Emil Mot (PSD), a tinut sa sublinieze ca „facem petrecerea noastra traditionala”.

„Ca de obicei, de 1 Mai, Partidul Social Democrat, la Slatina, pastreaza traditia. Suntem toti, aproape toti membrii Partidului Social Democrat. Noi ne simtim bine, este voie buna, facem petrecerea noastra traditionala. Vreau sa le urez tuturor membrilor nostri ‘La multi ani!’, sa fim cat mai mult timp impreuna, sa petrecem cat mai multe sarbatori de 1 Mai!”, a spus Emil Mot.

Deputatul Marius Iancu a adaugat ca la Slatina ziua de 1 Mai inseamna „voie buna, cu mici, cu bere” si multa veselie intreaga zi.

La eveniment a venit si Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii, care a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență.

Au existat totuși și participanți nemulțumiți

Printre muzica și voia bună, au existat și unii participanți nemulțumiți. Spre exemplu, doamna Lizica nu a primit mici gratis din partea partdiului, drept pentru care a ținut să transmită un mesaj edilului PSD-ist.

„Mie nu mi s-a dat invitație. Nu sunt servită și eu cu 3 sau 4 mici, care e problema. PSD-ul a organizat aici, cu domnul primar în frunte! Dacă nu am invitație, deci n-am știut de unde să iau. Nu mă servește cu un mic acum, se dau pe furiș aici, oameni care se duc cu cutia plină de mici și mie îmi spune că nu am inviație și că nu-mi dau. A trebuit să cumpăr niște cartofi la nepoți”, a spus doamna Lizica pentru Starea Nației.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *