Se liniștesc apele pe Valea Slănicului. La tabăra Arbănași, acolo unde au fost cazate în ultima perioada 11 persoane, suspecte de virusul gripal COVID-19.

După luptele seculare susținute de primarului Laurențiu Constantin, de a demonstra condițiile precare de locuit din Tabăra Arbănași, Prefectura Buzău și DSP Buzău, au luat decizia de a transfera cele zece persoane către alt centru de carantină, din muncipiul Buzău .

Pacienții cazați la Tabăra Arbănași, zece persoane au fost transferate, în această seară, într-un centru de carantină din municipiul Buzău!

Pacienții suspectați de infectarea cu temutul virus COVID-19, au fost transportați și cazați în noul centru de carantină, în condiții de maximă siguranță și le sunt asigurate toate cele necesare. Specialiștii le-au prelevat din nou probe și le-au trimis la Institutul National de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals”.

De menționat că prima suspectă de coronavirus din Buzău, a plecat după carantina de 14 zile.

La această oră, Tabăra Arbănași nu mai cazează niciun pacient.

Noul centru de carantină este un hotel de pe strada Transilvaniei.

Față de camerele ponosite ale taberei de la Arbănași, condițiile de aici sunt excelente.

„Majoritatea camerelor sunt noi, doar câteva au fost folosite. Au tv, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, internet, aer condiționat, încălzire centralizată, grup sanitar, tot ce trebuie. Acum se pun lenjerii noi, am înțelesc că vor fi aduși încă din această seară cei de la Arbănași”, a precizat reprezentantul firmei care a ridicat imobilul pentru a fi folosit de angajații care nu sunt din Buzău.

În caz că toate cele 75 de locuri de aici vor fi ocupate (să sperăm că nu va fi cazul), autoritățile buzoiene pregătesc pentru a fi folosită și tabără de la Poiana Pinului.

Leonard Dimian, s-a trezit din somnul de frumusețe!

FOTO: observatorulbuzoian.ro

Autoritățile județene, după ce au cazat la Tabăra Arbănași mai multe persoane suspecte de virusul gripal, au provocat revoltă printre locuitorii de pe Valea Slănicului. Dar în cele din urmă, autoritățile județene, și-au revenit din somnul de frumusețe și au decis transferarea tuturor persoanelor cazate la Tabăra Arbănași.

“De ce ne-au adus pe cap iar, oameni suspecți de coronavirus? Dacă aceștia sunt infectați, ce facem? Vă dați seama ca primii suntem noi, de aici. Am vorbit cu primarul să facă ceva și nu are nici o putere, nu el decide. Să sperăm că nici aștia noi, nu au nimic”, declara un localnic din localitatea Beceni, în urmă cu câteva zile.

Victoria primarului de la Beceni.

Primarul comunei Beceni – Laurențiu Contantin.

Victoria îi aparține primarului de la Beceni, Laurențiu Constantin, acesta a demonstrat că Tabăra Arbănși nu îndeplinește condițiile necesare ale unui centru de carantină, și nu în ultimul rând de a proteja locuitorii de pe raza comunei Beceni, de posiblitatea răspândirii virusului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *