Ovidiu Anghel:,,Nu am nimic să reproșez corpului medical, sunt îngrijit de oameni extraordinari! Dar sistemul, furat și nenorocit, ani la rândul, de PSD-ul lui Ciolacu, este CRIMINAL.”

Ovidiu Anghel, testat pozitiv cu COVID-19:,,Oricât am încercat să mă protejez, m-am infectat cu noul Coronavirus!

Pe data de 21 noiembrie, candidatul PMP Buzău pentru funcția de deputat – Ovidiu Anghel, a anunțat printr-o postare pe facebook, că s-a infectat cu COVID-19 şi le-a mulţumit medicilor de la Spitalul Județean Buzău pentru sprijinul acordat încă din prima zi de internare.

Ovidiu Anghel: ,,Sistemul, furat și nenorocit, ani la rândul, de PSD-ul lui Ciolacu, este CRIMINAL.”

,,Oricât am încercat să mă protejez, m-am infectat cu noul Coronavirus! Sunt internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean și sunt mai bine acum. Vreau să arăt tuturor buzoienilor de ce trebuie să se ferească să ajungă în situația de a fi internați aici.

Nu am nimic să reproșez corpului medical, sunt îngrijit de oameni extraordinari! Dar sistemul, furat și nenorocit, ani la rândul, de PSD-ul lui Ciolacu, este CRIMINAL.

ZIUA 1:

Instalați măcar un computer tomograf la spitalul de infecțioase, că mor oamenii pe capete din cauza virușilor PSD. Ciolacule, te-aștept în secția de infecțioase, să-ți apreciezi realizările din sănătate de 30 de ani!

Buzoienii cunosc realitățile din spitalele buzoiene… Nu pot fi mințiți 30 de ani cu lozinci neocomuniste! Eu am fost plimbat cu Salvarea, infectat cu Covid fiind, ca să pot face un CT la Micro 14…

Rușine Ciolacule! Rușine PSD!”, scrie pe facebook, candidatul PMP pentru Camera Deputaților – Ovidiu Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *