Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Buzău, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe DN10, în localitatea Mărunţişu, cu o viteză ce depăşea limita legală admisă. Aparatul radar indicase în cazul autoturismului său viteza de 117 km/h.

Fiindu-i solicitate documentele, conducătorul auto le-a declarat poliştilor că nu le deţine asupra sa şi le-a furnizat acestora o identitate falsă, în intenţia de a induce în eroare oamenii legii.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date au constatat că identitatea declinată de bărbat nu este cea reală, iar în urma investigaţiilor, conducătorul auto a fost indentificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din localitatea Calvini.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „fals privind identitatea”, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *