Viitor primar din județul Buzău, ”haiduc” în noul videoclip al lui El Nino și F.Charm

Andrei Oprina este noul primar al comunei Ulmeni, aducând un suflu nou și promisiuni de dezvoltare și progres pentru comunitate. Candidatul Partidului Național Liberal (PNL), Oprina, a câștigat încrederea cetățenilor prin devotamentul său față de localitatea natală și dorința de a aduce schimbări pozitive.

Despre Andrei Oprina

Născut, crescut și educat în comuna Ulmeni, județul Buzău, Andrei Oprina a avut mereu o legătură strânsă cu locul și oamenii de aici. Copilăria și-a petrecut-o în satul Clondiru, unde a învățat valorile muncii și prieteniei sincere de la locuitorii harnici. După absolvirea gimnaziului, a urmat Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Sotter”, iar ulterior a studiat Ingineria Lemnului la Universitatea „Transilvania” din Brașov.

Provenind dintr-o familie modestă cu trei copii, Andrei a cunoscut dificultățile financiare, ceea ce l-a determinat să muncească încă din timpul facultății. Cu toate acestea, a rămas mereu conectat la satul său, întorcându-se regulat acasă și menținându-se la curent cu toate schimbările din comunitate.

Motivația candidaturii

Andrei Oprina a decis să intre în politică din dorința de a aduce îmbunătățiri reale în viața comunității sale. „Am știut întotdeauna că există loc de mai bine,” afirmă el. Experiențele personale dificile, inclusiv pierderea ambilor părinți, l-au întărit și l-au făcut să realizeze importanța credinței și speranței în Dumnezeu.

„Pentru mine, politica este o provocare, pentru că, pe zi ce trece, devine tot mai clar faptul că dacă vrei să schimbi ceva, trebuie să te implici,” spune Andrei Oprina. Cu o echipă de tineri entuziaști și profesioniști din diverse domenii, Oprina este hotărât să contribuie la dezvoltarea comunei Ulmeni.

Viziunea pentru Ulmeni

Deviza care îi unește pe Andrei Oprina și echipa sa este „Cu Hristos înainte și noi după El”, subliniind importanța valorilor creștine și a solidarității în comunitate.

Andrei Oprina promite să fie un primar dedicat, care va lupta pentru prosperitatea și bunăstarea locuitorilor din Ulmeni. Cu o viziune clară și o echipă de susținători dornici să se implice, noul primar își propune să aducă schimbări semnificative în comuna Ulmeni, începând cu dezvoltarea infrastructurii, atragerea de investiții și îmbunătățirea serviciilor publice.

Oprina Andrei Valentin este noul primar al comunei Ulmeni, aducând cu sine speranța unui viitor mai bun pentru toți locuitorii. Cu devotament, credință și o echipă puternică, Andrei Oprina este pregătit să conducă comuna pe drumul spre dezvoltare și prosperitate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *