Trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani se vor slege cu dosar penal dupa ce polițiștii au descoperit asupra lor pliculeţe care ar fi conținut droguri, potrivit reporterbuzoian.ro.

Totul s-a întâmplat în weekend, atunci când oamenii legii dau efectuat o razie în mai multe zone din municipiu. Nu a scăpat nici After City, cel mai mare și cel mai popular club din Buzău.

Iată comunicatul de presă al IPJ Buzău:

În perioada 1 – 3 iulie a.c., pe raza judeţului Buzău au fost desfăşurate acţiuni cu efective mărite ce au avut drept obiective menţinerea climatului de siguranţă publică, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea ilegalităţilor ce se pot comite în perimetrul stradal, dar şi prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

De asemenea, poliţişti au desfăşurat acţiuni în vederea informării, prevenirii şi combaterii consumului de substanţe psihoactive. În timpul acţiunilor au fost depistaţi într-o societate comercială 3 bărbaţi cu vârstă cuprinse între 32 şi 44 de ani, asupra cărora în urma controlului corporal au fost găsite pliculeţe cu o substanţă susceptibilă de a avea efecte psihoactive, fiind confiscate şi predate Serviciului Combaterea Criminalităţii Organizate în vederea stabilirii naturii substanţei și luarea măsurilor legale, conform competenței.

          Au fost angrenaţi poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, intervenţie rapidă, acţiunea fiind coordonată din teren de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

 Poliţiştii au verificat şi legitimat aproximativ 200 de persoane şi au oprit în trafic pentru control aproximativ 100 de autovehicule. Totodată, echipajele din teren au verificat peste 30 de unităţi comerciale.

În perioada 1-3 iulie a.c., poliţiştii au întocmit 14 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii vor continua acţiunile pe toate liniile de muncă, astfel încât sezonul estival să se încheie în condiţii de deplină siguranţă.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *