E de noaptea minții! Ofițer de presă al USR Buzău a fost numit cel mai mare fan Dragnea de la Buzău. E vorba de Cătălin Avramescu, zis și zDragnea în unele cercuri, individ care îi făcea tâmpiți, idioți și securiști pe românii care au ieșit în stradă împotriva lui Dragnea (la cele mai frumoase proteste din România din 90 încoace), scrie buzoienii.ro.

În urma apariției imaginilor în care primarul și subprefectul se aflau la aceeași masă și petreceau, ofițerul de presă al USR Buzău, a făcut o declarație MINCINOASĂ.

Realitatea este cu totul alta, cina a fost programată dinainte, alături de prefect s-au afalat: subprefectă, șeful IJJ și Toma. Prefectul a petrecut mai mult de o oră la masă, alături de Toma.

Prefectul s-a simțit în largul lui, ba chiar după un pahar de bere, a ridicat mâinile și a fredonat melodiile de la Vama.

Acest individ, Cătălin Avramescu, când oamenii de bună credință din țara asta se dădeau cu capul de pereți din cauza penalului Dragnea (care voia să se instaureze dictator și să scoată România din UE), susținea fățiș PSDragnea, limbajul anti-UE și își bătea joc de protestatarii „rezist”. Oricine intră pe contul său de Facebook găsește material suficient.

Inserăm mai jos câteva postări dragi lui zDragnea Cătălin Avramescu (fan, de asemenea, Cumpănașu, Pleșoianu și Aurelian Pavelescu)- cel care se ocupă acum de comunicarea USR Buzău.

Cătălin Avramescu
Cătălin Avramescu
RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *