Buzoianca Oana Leonte, tânăra profesoară de franceză, este dovada că APP, partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească.

Aceasta a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani.

„De mai bine de jumatate de an Alianta Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casa, si cumva eu imi doresc foarte mult sa atrag langa mine foarte multi tineri.”

La intrebarea Cum dumnezeu reusiti voi, cu Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu, ca partid, sa resoftati mintile tinerilor?, Oana Leonte afirmă:

„Stim foarte bine ca domnul Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu au fost foarte apropiati de organizatiile de tineret de la PSD, noi avem sustinerea dansilor, sunt alaturi de noi, in sensul ca ne dau anumite directii, ne coordoneaza, avem activitati.”

„Pur si simplu noi am fost destul de prezenti si in mediul online, si cred ca acesta a fost inceputul, au vazut toate mesajele care au fost postate , pe APP, in online, si nu ai cum sa nu intelegi sau sa nu iti dai seama din chestiile astea.”

„Tinerii sunt aici pentru tara, pentru ca pur si simplu vor o schimbare. Oamenii nu mai suporta minciuna, vor altceva.” este parerea Oanei legata de tinerii din Alianta Pentru Patrie.

„Dragii mei, daca noi am intrat pe acest drum, mergem impreuna pana la capat. Noi avem de facut un lucru, il facem si va iesi. Eu nu cred ca nu o sa iasa.”

Oana Leonte, cum va descurcati cu promovarea in teren?

„Colegii mei din teritoriu, fac actiuni, merg din casa in casa, de la scara de bloc la scara de bloc, si le explica oamenilor, stau de vorba cu ei.

Si asta le explicam si eu, ca la inceput a fost greu, mai ales pentru un tanar fara experienta politica, care nu a avut experienta asta, sa iasa si sa vorbeasca cu un om, sa stie ce sa ii spuna, pe ce sa puna accentul, nu este usor.

Ma intrebau, Oana, cand ne intalnim cu oamenii, ce le spunem?

Nu trebuie sa inveti un text pe de rost si sa mergi la 100 de persoane sa il spui, pentru ca oamenii sunt diferiti, si au nevoi diferite, si probleme diferite, si situatii diferite. Tu cand te intalnesti cu un om si ii vorbesti despre Alianta Pentru Patrie, tu il simti pe omul ala, iar omul ala daca s-a oprit sa vorbeasca cu tine, te asculta, si tu ii explici realitatea.”

„Eu nu stiu cum au curaj unii sa se uite in ochii tinerilor, sau nu stiu cum ar avea unii curaj sa vina sa ma priveasca pe mine in ochi, care stiu si eu acum despre ce este vorba, si cat am fost mintiti, si cat am fost lasati in spate, si cat s-a tras pe tara asta”, a declarat Oana Leonte pentru Observatorul Buzoian.

Interviul integral de la Observatorul Buzoian poate fi urmarit mai jos:

Foto: Facebook Oana Leonte

Sursă: stiridinromania.ro

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *