Oamenii străzii refuză să fie duşi în adăposturi, la căldură. Polițiștii locali în acțiune!

Misiune grea pentru poliţiştii locali buzoieni. Aceştia au încercat să-i convingă pe oamenii străzii să renunţe la adăposturile improvizate şi să meargă în centrul social pregătit de Primărie.

Totuși mai multe persoane au refuzat să meargă la adăpost, deși aici ar fi beneficiat de cazare și masă. 

Oamenii sunt duşi în Centrul De Urgenta De Zi Și De Noapte Pentru Persoanele Adulte Fără Adăpost, unde primesc o masă caldă, asistență medicală, ceai şi un pat unde să doarmă, însă mulţi preferă să rămână pe străzi pentru că în centru consumul de alcool este strict interzis.

Odată cu scăderea temperaturilor atmosferice sub 0 grade, adăpostul Primăriei pentru persoanele fără adăpost este plin aproape până la refuz.

Cu toate acestea, conducerea Centrului cere sprijinul comunității pentru identificarea tuturor cazurilor de persoane fără adăpost în vederea cazării lor în stabilimentul Primăriei. Oricine cunoaşte un asemenea caz, poate suna la poliţia locală.

Poliția Locală face un apel buzoienilor să acorde sprijin în desfășurarea acestor acțiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon 0238 955 pentru a putea lua legătura în timp real cu acestea.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *