O tânără de doar 24 de ani, din Buzău, a apărut la TV să povestească drama din trecut, care o bântuie și în prezent. Laura, pe numele ei, s-a îndragostit de un artist celebru, care a obligat-o să se prostitueze.

Potrivit declarațiilor Laurei, proxenetul este nimeni altul decât Cristi Dorel, un manelist cunoscut care, deși are iubită și un copil, a reușit să o facă pe Laura să se îndrăgostească nebunește de el.

Cei doi au început să vorbească prin intermediul unei rețele de socializare, au ajuns să petreacă împreună pe la diverse evenimente și chiar au întreținut relații intime.

Atunci când a aflat că Laura are o sumă mare de bani în casă, la Buzău, respectiv 70.000 de euro, lucrurile s-au schimbat instant.

„După ce i-am zis că am 70.000 de euro acasă de la un fost iubit din Belgia a început să se apropie mai mult de mine, mă căuta mai des, mă lua mai des la evenimente”, a povestit Laura, la Acces Direct.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici

Apoi, i-a câștigat încrederea a reușit să îi fure Laurei o sumă foarte mare de bani pe care, spune tânăra, ar fi urmat să îi fie returnați în termen de patru luni, pe baza unei decizii notariale.

Când datoriile lui Cristi Dorel au crescut, a convins-o pe Laura să plece în străinătate pentru „a munci”, însă ceea ce a făcut de fapt a fost prostituție mascată.

Laura s-a culcat cu diverși bărbați pe sume mari de bani, iar aceștia îi erau dați imediat cântărețului.

Acum, ea își cere drepturile și vrea să își recupereze banii luați de manelist prin această metodă, deși suferă de pe urma relației eșuate.

Sursă: cancan.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *