Pensiunea “Lacul Zânelor”, îi invită pe copii şi pe părinţii acestora într-un peisaj de basm și oferă patru nopţi de cazare gratuită, timp în care oaspeţii se pot bucura de activităţi în aer liber sau în incinta unităţii.

Gazdele îi aşteaptă pe toţi copiii şi adolescenţii cu nevoi speciale din toată ţara să se bucure de o vacanţă de poveste, gratuită. Pensiunea oferă patru nopţi de cazare, timp în care oaspeţii se pot bucura de activităţi în aer liber sau în incinta unităţii, mai ales că, pe perioada şederii, copiii, adolescenţii şi părinţii sau însoţitorii lor vor avea la dispoziţie întreg spaţiul de cazare.

Pensiunea are 6 camere (12 locuri), living, bucătărie, terasă acoperită, foişor, loc de joacă pentru copii, piscină şi ponton la lac, astfel încât aceştia vor avea parte de tot confortul. Mai mult, zona dispune de 2 hectare de grădini, livezi, păşuni şi pădure care abia aşteptă să fie “explorate” de oaspeţi.

Nu este pentru prima dată când proprietarii pensiunii, brăileni de origine, oferă cazare gratuită copiilor. Fac acest gest din 2016, de când s-a deschis unitatea, iar în aceşti ani sute de copii cu nevoi speciale, le au trecut pragul.

Porţile se deschid din nou pentru toţi cei care vor să aibă parte de o vacanţă de vis într-o oază de frumos.

Important de reţinut că nu există limită de locuri! Părinţii sau ONG-urile pot contacta administratorul şi în funcţie de disponibilitate se va stabili perioada exactă în care pot fi cazaţi şi se va pleca în mai multe serii.

Înscrierile se fac pe adresa de mail laculzanelor@yahoo.com, Facebook – Pensiunea Lacul Zânelor sau la numerele de telefon 0788.744.523, 0784.233.260. De asemenea, puteţi vizita şi site-ul www.laculzanelor.ro.

Sursa Obiectiv Brăila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *