Update: Șoferița de 32 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

UPDATE: Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploiești, o șoferiță de 32 de ani din Berca, ar fi intenționat schimbarea direcției de deplasare, împrejurare în care a acroșat un motociclist de 29 de ani, din Buzău, care se deplasa în același sens. În urma impactului motocicleta a ricoșat într-un alt autoturism și a luat foc.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului în vârstă de 29 de ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Articol inițial: O motocicletă MAI, a izbucnit în flăcri, după ce a fost acroșată intenționat de un șofer (probabil fără permis) la volanul unui autoturism FIAT.

Potrivit martorilor, polițistul i-a făcut semnal să tragă pe dreapta conducătorului auto, însă acesta nu a oprit, și a decis să îl acroșeze pe polițist pentru a scăpa.

La acest moment, polițiștii încearcă să îi dea de urmă soferului buclucaș.

Polițistul se află în ambulanța SMURD.

Un alt autoturism, taximetru, a fost lovit în timpul coleziunii.

Felicitări martorilor ce au intervenit cu stingătoare pentru stingerea incendiului.

Video mai jos:

Revenim cu detalii în scurt timp!

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *