Filiala Buzău a Societății Naționale de Cruce Roșie Română marchează o nouă etapă în serviciile sale vitale prin achiziționarea unei ambulanțe omologate de ultimă generație. Această achiziție reprezintă un pas important în misiunea lor de a oferi asistență medicală de urgență și ajutor comunității buzoiene.

Prin intermediul unei postări emoționante pe pagina lor de Facebook, echipa Crucii Roșii Buzău a împărtășit entuziasmul lor cu privire la noul ajutor medical. În mesajul lor, au anunțat că ambulanța va începe activitatea în județul Buzău și dincolo de granițele acestuia, pentru a răspunde nevoilor de urgență din diverse zone. Această mișcare strategică demonstrează angajamentul lor de a acoperi nevoile medicale critice din regiune.

De asemenea, Crucea Roșii Buzău a adus în atenția publicului sprijinul valoros oferit de Societatea Ursus Breweries S.A. din Buzău, sub conducerea domnului director Sorin Harabagiu. Această sponsorizare generoasă a constat în 30 de uniforme noi, contribuind astfel la echiparea personalului cu mijloacele necesare pentru a interveni eficient în situații de criză.

Fotografiile postate pe rețelele sociale au surprins momentul deosebit al prezentării ambulanței și noului echipament, alături de liderii filialei. Președintele Filialei de Cruce Roșie Buzău, preot profesor doctor Mihail Milea, și voluntarul Bogdan Tănase au fost prezenți cu mândrie în fotografii, reprezentând angajamentul și determinarea echipei de a servi comunitatea în cele mai bune condiții.

Această inițiativă evidențiază legătura puternică dintre comunitate și organizația Crucii Roșii Buzău. Prin dotarea cu mijloace moderne și echipamente esențiale, această filială se angajează să asigure asistență medicală de urgență de cea mai înaltă calitate și să ofere sprijin în momentele critice.

Într-o perioadă în care solidaritatea și sprijinul comunitar sunt mai importante ca niciodată, Crucii Roșii Buzău demonstrează cu mândrie că angajamentul față de sănătatea și siguranța cetățenilor rămâne o prioritate de neclintit.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *