DCIM100MEDIADJI_0500.JPG

Incident de ”noaptea minții” în cadrul alegerilor interne din cadrul Biroului Județean al USRPLUS Buzău.

,,Au decis să desigileze urna de vot și să ștergă buletinele de vot cu acetonă!”

,,A fost un incident in timpul desfășurării alegerilor de BJ USRPLUS, un anume domn Necula s-a prezentat în sala de vot cu un recipient de vopsea (de culoare galbenă) și la un moment de neatenție a membrilor comisiei de votare, a vărsat vopseaua peste buletinele de vot din urnă, după care a dispărut. În loc sa oprească procesul de votare,”șefii” au decis să desigileze urna de vot și să ștergă buletinele de vot cu acetonă…… după care procesul de vot a continuat până la ora stabilită.
Jalnic si dezamagitor , oamenii noi – partidul altfel !!!☹️☹️☹️☹️☹️☹️”
– ne-a scris un membru al USRPLUS Buzău.

Mihai Răzvan Moraru: ,,Relatarea de mai sus nu este tocmai corectă.”

Mihai Răzvan Moraru, președintele USRPLUS Buzău.

,,Relatarea de mai sus nu este tocmai corectă.

Nu “șefii” au administrat procesul electoral. Comisia electorală a organizat procesul electoral. Comisia a inclus membri care nu au candidat și care au fost validati de membrii USRPLUS. Incidentul a fost produs de către o persoana care deja are sancțiuni disciplinare, dar are și serioase probleme medicale. Incidentul a fost minor, pentru ca nu a distrus buletinele de vot și nici nu a afectat procesul electoral.”

,,Ideea este că nu s-a respectat legea.”

,,Tehnic vorbind incidentul a avut loc, iar urna a fost deschisă și buletinele șterse. Faptul că persoana a ajuns la urnă este un aspect negativ. Ideea este că nu s-a respectat legea.”-ne-a scris un alt membru al progresiștilor buzoieni.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *