Nicușor de la Piața Mare, așa cum era afectuos cunoscut în întreaga țară, a părăsit acest tărâm al vieții marți dimineață, la vârsta de doar 42 de ani. Cea mai recentă știre despre moartea sa a cutremurat pe toată lumea, iar România își plânge acum unul dintre personajele cele mai îndrăgite și emblematice ale emisiunii „În Puii Mei”.

Nicolae Stângă, cunoscut în mod oficial ca „Nicușor de la Brăila”, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență într-o stare de sănătate extrem de gravă, după ce se pare că ar fi consumat o substanță toxică. Cu toate eforturile depuse de medici, tristul eveniment s-a soldat cu decesul său în cadrul secției de Terapie Intensivă, conform publicației locale debraila.ro.

Acest om al străzii, care și-a câștigat inimile întregii țări prin interpretările sale memorabile și spiritul său plin de umor, va rămâne mereu în amintirea noastră. Cu toate că viața sa a fost marcată de provocări și greutăți, Nicușor de la Brăila a reușit să aducă zâmbetul pe fețele multor români și să inspire compasiunea și empatia față de cei mai puțin norocoși.

Necropsia care urmează să fie efectuată va avea rolul de a stabili cu exactitate cauza morții acestui om extraordinar, iar comunitatea și fanii săi așteaptă cu nerăbdare clarificările din partea autorităților medicale.

Administrația locală, în semn de respect față de memoria lui Nicușor de la Brăila, a anunțat că va suporta costurile înmormântării, iar aceasta va fi coordonată de Direcția de Asistență Socială. Gestul lor generos reflectă importanța și impactul pe care Nicușor le-a avut asupra comunității sale natale și a întregii țări.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *