După ce covorul asfaltic a fost turnat zilele trecute în Zona Industrială, astăzi, șoferii au observat că cei de la Distrigaz s-au și apucat de spart strada.

,,Veniți aici în Zona Industrială, sunt cei de la gaze, cred că au uitat să bage vreo țeavă. E de noaptea minții, cum se poate așa ceva?”, ne-a scris un cititor.

Ajuns la fața locului, reporterul stiridinsursebuzau.ro, a fost apostrofat de angajații Distrigaz:,,De ce filmați? S-a spart o țeavă de gaze, au tasat prea tare și din cauza greutății și presiunii s-a spart țeava.”

Concluzia este că angajații STRABAG au tasat bine stratul de pământ pentru ca asfaltul să nu se lase, însă țeava de gaze ce deservește cartierul Mihai Viteazu și fabricile din Zona Industrială a fost spartă.

Totuși știm un lucru sigur, asfaltul nu se va lăsa precum în Mihai Viteazul, acolo unde au lucrat pe o porțiune angajații lui Dobrică, iar pe cealaltă parte unde străzile nu au întâmpinat probleme, a lucrat STRABAG.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *