Astăzi, Centrul Cultural Japonez al Universității Babeș-Bolyai a anunțat pe o rețea de socializare:

Azi directorul CCJUBB Yusuke Sumi împreună cu asistenta sa, Isabella Cîrlănaru, și Kohei Takeuchi de la Universitatea din Fukui au organizat o întâlnire online pentru a discuta decursul unui proiect foarte important al Centrului Cultural în parteneriat cu Universitatea din Fukui: Mr. Green to Fukui. Acest proiect a început cu Elena Panait, o tânără scriitoare din Buzău, care scrie o serie de romane despre un personaj din Japonia numit Mr. Green.

Elena plănuiește să scrie următorul volum al seriei în care protagonistul va vizita orașul Fukui. Astfel Centrul Cultural Japonez lucrează împreună cu Kohei Takeuchi și profesorii de la Universitatea din Fukui, Ivan Lombardi si Christopher Hennesy, care vor aduna împreună cu o clasă de studenți informații, materiale și video-uri din Fukui, astfel încât Elena să vadă Japonia prin ochii lor.

După discuția productivă și interesantă de azi suntem plini de entuziasm. Suntem foarte curioși cum va decurge acest proiect!

În curând sperăm să avem mai multe detalii despre acest proiect!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *