Școala numărul 11 din municipiul Buzău se va închide timp de 14 zile. Motivul fiind doi elevi de clasele a I-a și a V-a, după ce au contactat virusul de la părinții lor, astăzi fiind confirmat și un cadru didactic cu SARS-COV-2. 

După ce în urmă cu două zile, DSP Buzău a raportat noi cazuri de elevi confirmați cu Covid-19, la Școala nr.5 și Colegiul Național „B.P. Hașdeu”, astăzi reprezentanții Școlii nr.11 au anunțat că se trece la scenariul roșu. Din cauză că doi elevi și un cadru didactic au fost găsiși pozitiv, instituția se va închide și se va trece la învățământ online, începând de mâine.

„Am luat decizia închiderii școlii după ce aseară am primit informația că doi elevi, din clasa întâi și din a cincea, au avut test pozitiv. Au luat de la părinții lor, are și ei au contractat virusul. În plus, s-a infectat și profesorul de sport Mircea Constantin”, a dăugat Poteraș.

În izolare se mai află femeia de serviciu și două profesoare care au intrat în contact cu Mircea Constantin (fostul fundaș al Gloriei Buzău din anii 80-90).

Școala nr. 11 este a doua mare unitate de învățământ din mun. Buzău care se închide după Liceul Economic și a treia din județ după Școala nr. 1 de la Rm. Sărat.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “NEWS ALERT! Școala Nr.11 se ÎNCHIDE! 3 PERSOANE CONFRIMATE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *