În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 209 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 76.000 de lei.

Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 60 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 3 dintre ei au predat permisele pentru 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 105 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 56 de ani, din Pitești, depistat la volanul autoturismului pe DN2E85, în localitatea Costești.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale pentru conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice(21), dar şi pentru alte abateri în trafic(47).

Poliţiştii au reţinut alte 12 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe, pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric și pentru depășiri neregulamenare.

Tot ieri, poliţiştii au întocmit două dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului şi pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *