Update: ,,Minora va pleca acasă după ce o va vedea medicul ortoped. Pe radiografi nu figurează cu fracturi!”, conform surselor noastre din cadrul SJU Buzău.

Update: ,,În urma informațiilor apărut în spațiu public, polițiștii secției rurale Mărăcineni s-au autosesizat și efectuează cercetări. Minora în vârstă de 4 ani ar fi vrut să-și ia haina dintr-un cuier, moment în care dulapul a picat pe aceasta. Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării producerii evenimentului”, conform IPJ Buzău.

Update: Pacienta în vârstă de 4 ani, domiciliată în comuna Vadu Pașii, s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgengțe Buzău, pentru un traumatism de membru inferior drept, produs de căderea unui dulap. Accidentul a avut loc la grădiniță.

Un dulap a căzut peste un copil de 4 ani, marți dimineață, în noua gărdiniță din Vadu Pașii. Un părinte ne-a declarat că „micuțul se află în stare gravă la spital”.

Copilul este în stare stabilă, dar a suferit un traumatism la coloană și picior, iar în aceste momente se află sub investigații.

Mai mulți părținți sunt revoltați că s-a putut petrece o asemenea nenorocire și îi acuză pe reprezentanții administrației locale că au mers pe repede înainte și că mobilierul nu a fost asigurat.

În urmă cu doar o zi a fost tăiată panglica pentru ianugurarea grădiniței.

Foto: Captură de ecran youtube/Stiri De Buzau

Părinții îl mai acuză pe edil că a investit o căruță de bani, însă grădinița funcționează cu program normal, ci nu cum exista proiectul ca grădinița să funcționeze cu program prelungit.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *