Desigur, domnul președinte Neagu de la CJ Buzău s-a operat oleacă la ochi, ca sa vadă oleacă mai bine nenorocirile de pe drumurile județene.

Pentru că, nu-i așa?

În 2017, unul dintre scribii de casă ai PSD Buzău, Șontică, vomita pe reporterbuzoian.ro cum că Neagu a găsit el niște bani pentru reabilitarea DJ 204C Vintilă-Vodă – Sărulești – Bisoca.

În plină campanie electorală, în 16 iunie 2020, însuși șeful CJ Buzău posta pe pagina sa de Facebook o informație mai falsă chiar și decât onoarea sa: lucrarea va fi terminată în maximum 3 ani!

Desigur, toată presa locală și sclavă PSD a preluat atunci și pururea minciunile lui Neagu, în frunte cu cârpa numită Bostan Călin, baiatul dator la statul român cu peste 600.000 de lei rezultați din falimentul Opinia SA.

Lucrările pentru reabilitarea şi modernizarea DJ 204C pe tronsonul Vintilă Vodă – Săruleşti – Bisoca – limită cu judeţul Vrancea, pe o lungime de 24,5 kilometri, ar fi trebuit să dureze puțin peste 2 ani şi jumătate.

Suntem deja la trei ani distanță, iar gropile sunt din ce în ce mai mari. Bine că i-ați dat bani lui Ceban de la Chișinău să-și facă și el campanie electorală, că de bisoceni vă doare la bască!

Citește continuarea pe dracusorulbuzoian.ro!

Foto: buzoienii.ro

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *