Putem spune că liberalii buzoieni și-au făcut-o cu mâna lor. Astăzi, Nicolae Ciucă a fost ales pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Nicolae Ciucă a declarat în deschiderea congresului că nu are vechime în Partidul Naţional Liberal, nici experienţă politică şi nici că nu vrea să pară ceea ce nu este, dar a punctat că nici nu se va lăsa prizonier.

Ceea ce nu știau liberalii, este că fostul comandant al Diviziei 2 Infanterie Getica, este nașul cununiei de argint al “tinerilor” căsătoriți Toma Constantin și Toma Rodica. Edilul PSD-ist al municipiului Buzău a negat faptul că Ciucă îi este naș, dar nu a negat că îi este nașul cununiei de argint.

O informație BOMBĂ, ne-a fost furnizată de unul dintre oamenii de încredere ai primarului Toma. Acesta a susținut sub protecția anonimatului, că în anii 2000, Ciucă și Toma obișnuiau să meargă la vânătoare în Munții Buzăului, în zona Siriului, iar pe timpul nopții rămâneau la fosta cabană a lui Nicola Ceaușeșcu.

Potrivit aceleiași surse, Nicolae Ciucă este nașul nunții de argint a primarului din mun. Buzău. Acesta susține că legăturile dintre cei doi s-au înrăutățit și au fost certați o lungă perioadă de timp, însă cel mai probabil situația s-a schimbat, după ce Toma a făcut niște afirmații la mai multe posturi de televiziune despre Nicolae Ciucă. Toma a susținut că N. Ciucă este viitorul președinte al țării și că este singurul om din PNL care merită să conducă acestă țară.

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avramescu, a anunțat că de astăzi PNL-ul este mai stabil.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Nașul lui Toma a fost ales șef al PNL”
  1. Nu suntem buni decat de barfa. Evident ea este expresia invidiei, rautatii si a lipsei de respect pentru romanii care au realizări mai valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *