Într-un sat izolat din inima Munților Buzăului, comuna Năieni, viața bate în ritmul simplu al credinței și al armoniei cu natura. Aici, oamenii au ales să lase în urmă civilizația și confortul orașului pentru a-și dedica viețile lui Dumnezeu și pentru a trăi în pace și liniște.

Cu ajutorul părintelui Mihail, acești oameni au ridicat din nimic un micuț sat în Năieni, județul Buzău. Fără drumuri asfaltate și fără electricitate, satul este un colț de rai între cer și pământ, unde viața este simplă și autentică.

“Rugăciunea este cea mai puternică! Dacă o faci cu dragoste, ține și de foame. Am observat că aici este ceva cu totul altfel”, mărturisește părintele Sava, unul dintre locuitorii satului.

Fără acces la curent electric, oamenii sunt “forțați” să se roage mai mult, găsind în credință și în comuniunea cu Dumnezeu sursa lor de putere și alinare. Pentru acești locuitori, liniștea și pacea sufletească sunt mai prețioase decât orice bun material.

“Primul lucru care a contat a fost că nu avem curent electric aici. Sursă de curent electric nu este și atunci ești ‘forțat’ să te rogi mai mult”, explică fratele Mina, un alt membru al comunității.

Reportajul complet despre viața simplă și plină de credință a locuitorilor acestui sat poate fi urmărit duminică seară, de la ora 21:00, în Ediția Specială prezentată de Berta Popescu, la Antena 3 CNN. Un loc unde timpul pare să se fi oprit și unde oamenii își găsesc pacea interioară în mijlocul naturii și al credinței neclintite.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *