Moş Crăciun este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea, de a aprecia şi a iubi copiii şi de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos şi fericit.

Încă o dată, mesagerii lui Moş Crăciun au fost jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău. Sufletele blânde şi bune din cadrul celor cinci case de tip familial ale DGASPC, situate în Municipiul Râmnicu Sărat, au primit cu brațele deschise darurile oferite din „Puterea unui leu”, o campanie ce a devenit tradiţie atât pentru jandarmi, cât şi pentru comunitatea buzoiană.

Cele cinci televizoare dăruite, necesare pentru activitățile educativ-recreative ale copiilor, au dovedit, încă o data, că 1 LEU, atât cât strâng lunar jandarmii buzoieni, poate face minuni.

Emoţii au fost de ambele părţi şi dacă cei mici şi-au brodat chipurile cu lacrimi de bucurie, jandarmii buzoieni şi le-au stăpanit cu greu.

În semn de recunoştinţă, copiii au realizat un program specific sărbătorilor de iarnă. Surpriza a venit şi din partea grupului de colindători al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău care a colindat tradiţional spre bucuria tuturor celor prezenţi.

Puternicul leu bleu jandarm a adus magia Crăciunului şi ocazia de a oferi speranţă, fericire şi iubire!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *