Poliția Locală din Buzău va intensifica patrularea în zona Cimitirului Eroilor din Buzău, unde se află înmormântați mai mulți soldați sovietici. 

Administrația locală a anunțat că patrularea în zona respectivă a polițiștilor locali va fi intensificată. Motivul pentru care administrația a cerut mai multe patrule în zona cimitirului este acela că în țară au fost vandalizate mai multe morminte ale soldaților sovietici.

La Buzău se află înmormânați mai mulți soldați ai armatei sovietice care au murit pe câmpul de luptă. Mulți dintre aceștia au rămas necunoscuți, mormintele nefiind inscripționate.

La Iași, în comuna Moțca, persoane necunoscute au scris cu un spray cu vopsea, pe pietrele funerare ale soldaților ruși căzuți pe front. Mai exact, pe mormintele vandalizate au fost scrise literele Z și V, litere care sunt inscripționate și pe tehnica militară a Rusiei care a invadat Ucraina.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *