Un morman cu cadavrele a 100 de pisici a fost văzut de către un bărbat care alerga în pădurea din Crâng. Cadavrele erau acoperite cu cloramină, iar mirosul i-a atras atenția.

O parte din cadavre au fost luate de angajații de la Ecarisaj, care le-au dus în congelatorul adăpostului. Dacă toate cadavrele ar fi fost lăsate acolo, acestea ar fi putut reprezenta un pericol biologic.

Bărbatul a povestit cazul reprezentantei Asociației Hăpluș și prietenii. Reprezentanta asociației a luat legătura cu reporterul Știri din Surse Buzău. Cei doi s-au îndreptat spre locul faptei și au constat cele sesizate. Mai apoi, aceștia au apelat numărul unic de urgență.

Ulterior, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la poliția animalelor, dar și criminaliști.

La momentul actual, polițiștii sunt în căutarea făptașului. Mai mulți locuitori din Buzău au sesizat ca mai multe pisici blânde dispar. Aceste întâmplări au fost povestite pe rețelele de socializare.

Potrivit unor informații pe surse, făptașul ar fi un bărbat, care atrage pisicile cu mâncare și le închide în cușcă.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Morman cu cadavrele a 100 de pisici, descoperit în Crâng”
  1. Nuuu.Pista e eronată. Acel bărbat le ia sa le sterilizeze și apoi le aduce din nou în teritoriu! Pisicile dispar din diverse locații din oraș și mai multe în același timp!

  2. le inchide in cusca si daca cineva intreaba de ce , spune ca le duce la sterilizat …. iata de fapt unde le ducea …
    psihopat , killer in serie care deocamdata si a materializat dorinta de a ucide pe niste pisicute , daca nu va fi prins , va avansa , va trece la copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *