Potrivit unor informații din interiorul USRRPLUS Buzău, Moraru Mihai va urma să fie numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii.

Întrebat de noi, dacă va fi numit în funcția de secretare de stat, acesta nu a negat acest lucru, însă a pus la îndoială certitudinea nominalizării la Ministerul Agriculturii.

,,Nu exista in acest moment negocieri sau discuții pentru poziții in guvern la nivel de secretari de stat sau miniștri. Momentan sunt discuții între partide pentru a construi o majoritate parlamentara. După ce acea majoritate va fi definita, abia atunci partidele vor discuția ministerele alocate fiecărui partid și nominalizările pentru fiecare minister. Prin urmare, nu suntem în aceasta etapă.

Despre o posibilă nominalizare a mea personală, nu am avut astfel de discuții nici in partid și nici in afara partidului. Iar activitatea mea politica la nivel local, chiar și in dezbaterea amintită mai sus cu membrii PNL, nu are ca scop o funcție in aparatul guvernamental. E doar o insinuare fără argumente”, a spus Moraru Mihai, președintele USRPLUS Buzău.

Se pare că pentru Moraru este o a treia șansă, poate de data aceasta cu noroc. În primă fază acesta a ratat un scaun de senator, în urma unui articol denigratoriu publicat de noi, care i-a afectat imaginea, după cum susține acesta în instanță.

Pentru Moraru o a doua șansă a fost scaunul de prefect, era ca sigur că nu va rata funcția, însă progresiștii de la centru i-au respins candidatura.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *