Fostul căpitan al Gloriei Buzău, Mircea Constantin, a întâmpinat mai multe dureri în zona inimii și a decis să meargă de urgență pentru investigații.

Rezultatele analizelor nu au fost tocmai bune, iar acesta a fost transportat la un spital din București.

Potrivit surselor noastre, singura șansă a iubitului antrenor și profesor de sport, Mircea Constantin, este o operație în care îi vor fi puse niște stenturi.

Până la acest moment, acesta nu și-a găsit un medic pentru a efectua operația.

Petre Adrian, șeful AJF Buzău și vicepreședintele CJ Buzău, a aflat din presă despre momentele grele prin care trece nea Mircea. Acesta a promis că va încerca să îl ajute și să îi găsescă un medic pentru a-i salva viața îndrăgitului profesor de sport.

Mircea Constantin, este o fire prietenoasă și înțelegătoare, un om de nota 10. Acesta este fost căpitan al echipei Gloria Buzău, este observator în cadrul AJF Buzău, este profesor de sport la Seminarul Teologic și la Școala nr.11. În trecut a antrenat mai multe echipe de juniori din municipiul Buzău.

Nu putem decât să îi urăm multă sănătate și să îi aducem la cunoștiință că elevii îl așteaptă să revină din nou la școală.

Sursă foto: CampusTV Buzău

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *