Mobilizare generală în cartierul buzoian Simileasca. Mai mulți tineri din cartier s-au mobilizat pentru a-i arăta susținerea primarului C-tin Toma, pentru următorul mandat.

Buzoianul Octavian Dima, un fan înrăit al primarului C-tin Toma, a achiziționat din propriul buget, mai multe tricouri inscripționate și a mobilizat mai mulți tineri din cartier. Primarul Buzăului a fost copleșit de emoții, când a văzut mulțimea de tineri echipați cu tricouri ce transmiteau următorul mesaj: ,,SIMILEASCA ALĂTURI DE CONSTANTIN TOMA”.

,,Locuim patru sau cinci familii într-o curte, am dori și noi să beneficiem de acea lege privind atribuirea de terenuri pentru tineri, pentru construirea unei locuințe. „

Toma: ,,Se rezolvă!”

Octavian Dima, implicat în comunitatea sa

Octavian Dima, participă activ în comunitatea sa. În urmă cu câteva luni în urmă, a demarat campania ,,Uniți în cartier”, atunci când a organizat o strângere de fonduri și a reabilitat o locuință unei familii nevoiașe.

Octavian Dima

Vedeta campaniei a fost fiul lui Octavian Dima. Acesta a avut un tricou inscripționat cu un mesaj motivațional: ,,VIIOTRUL NOSTRU E ÎN MÂINILE VOASTRE”.

Tinerii de cartier, speră, și au încrederea, că primarul C-tin Toma, le va găsi o soluție pentru a putea beneficia de legea nr. 15/2003, privind regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *