Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a convocat o ședință de urgență a COMANDAMENTULUI energetic de iarnă, având în vedere condițiile meteorologice severe care se abat asupra Capitalei și întregii țări. Obiectivul principal este asigurarea unui cadru eficient și fără incidente în furnizarea energiei, astfel încât locuitorii să nu se confrunte cu probleme în această perioadă dificilă a anului.

Burduja a subliniat importanța pregătirii pentru condiții meteo extreme, recunoscând posibilitatea căderilor de curent în locuințe în cazul unor situații excepționale. Într-o declarație postată pe pagina sa de socializare, ministrul Energiei a declarat: “Gerul vine și trebuie să fim pregătiți. Am convocat ședința comandamentului energetic de iarnă și vom face tot posibilul să nu fie niciun fel de probleme.”

Pentru a ajuta populația să facă față acestor posibile probleme, Burduja a evidențiat sfaturile esențiale dintr-un ghid întocmit de prof. Chisăliță Dumitru, de la Asociația Energia Inteligentă. Printre recomandări se numără atenționarea asupra pericolului liniilor electrice rupte și sfaturi privind raportarea acestora la companiile de utilități. Ministrul a subliniat că toate aceste sfaturi sunt disponibile într-un ghid util, pregătit pentru a ajuta oamenii să treacă cu bine peste perioada dificilă.

“Vă rămân la dispoziție pentru a trece cu bine împreună peste această perioadă”, a adăugat Sebastian Burduja, evidențiind nevoia de solidaritate și precauție în fața amenințărilor generate de condițiile meteorologice extreme.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *