Controversatul George Sava nu mai este de astăzi director general al Agenției Domeniilor Statului (ADS).

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Ionuț Barbu a precizat pentru PUTEREA că de astăzi George Sava nu mai este directorul general al ADS. ”Astăzi am emis ordinul prin care nu s-a mai prelungit detașarea la ADS a domnului George Sava, iar la conducerea agenției a fost numit directorul general adjunct Iulian Bogdan Gheorghe”, a precizat pentru PUTEREA ministrul Florin Barbu.

PUTEREA a semnalat de mai multe ori aranjamentele țesute de acesta la ADS cu binecuvântarea fostului ministru Petre Daea (https://www.puterea.ro/aranjamentele-mafiote-ale-sefului-ads-george-sava-cu-o-firma-fantoma-din-popesti-leordeni-exclusiv/), dar și jocurile de culise făcute de afaceristul Gigi Becali pentru susținerea acestuia (https://www.puterea.ro/aranjamentele-incredibile-ale-lui-gigi-becali-pentru-sustinerea-lui-george-sava-la-ads-exclusiv/) precum și implicarea sa în șpaga de 350.000 de euro cerută de un director de la ADS (Ministrul Petre Daea, scut în fața DNA pentru șmecheriile lui George Sava de la ADS).

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *